13 apr. 2009

Ma enerveaza la unii oameni...

Ca sunt morocanosi. Ai un necaz, esti suparat, ok...si eu mai sunt suparata din cand in cand. Dar mi se pare de bun simt sa arati supararea cuiva care te intelege si mai ales sa o faci pe un ton cat de cat normal.
Sunt unii care reactioneaza foarte aiurea. Stau ciufuti, incruntati de parca cine stie ce s-ar fi intamplat. Intrebi: "ce ai?"Raspuns:"Nimic!" Dar starea aceea de incrancenare continua. Ai vreo problema, ai patit ceva? ...nimic...toate ca toate dar faptul ca cineva nu vorbeste si nu spune ce are pe suflet ma enerveaza de nu mai pot. Vorbesc de situatii in care chiar imi pasa de persoana in cauza. Daca nu-mi pasa, stai frate cu nervii tai pana-ti revii singur.
Poate e specific femeilor sa vorbeasca mai mult, desi nu cred. Eu daca vorbesc despre vreo problema deja ma simt mai bine, vad lucrurile mai limpede...E adevarat ca am avut si o perioada in care nu vorbeam nici sa ma pici cu ceara...asa credeam eu ca e bine, credeam ca e suficient sa vorbesc cu cineva si atat. Problema era ca eu vorbeam prea mult iar persoana cu care trebuia sa comunic foarte bine, cam deloc.
Spre exemplu, am o problema la munca, vin acasa si ma apuc si trancanesc pana imi trece, pe urma gata. Ce-ar fi sa stau incruntata si morocanoasa, sa reped pe toata lumea ca nu stiu ce-am patit eu la munca...Nu-i mai bine sa spun ce am ?vorbesc despre stare si apoi trece. Nu ma uit piezis si zic: "n-am nimic!" desi e evident ca e ceva.
Aaa... ce ma mai enerveaza tare de tot: cei care se trezesc din somn morocanosi. Foarte urat! Te trezesti, esti nevoit poate, sau nu...te dezmeticesti si viata merge mai departe. Cat de aiurea e sa te trezesti , sa zambesti, sa faci planuri pentru vreo zi, sau pur si simplu sa vrei sa stai de vorba...iar reactia celui din fata sa fie: n-am chef acum, stai sa-mi revin(vreo 30 min ),stii ca-s nervos cand ma trezesc din somn... Oricine poate intelege lipsa de chef dimineata, nevoia de a arunca telefonul pe fereastra (mai ales luni dimineata)dar atitudinea fata de cei din jur se educa, daca nu vine de la sine.
Nu stiu ce-mi veni...poate un telefon la care se auzea o voce mohorata. Cat de mult imi poate influenta starea, desi nu vreau. Starea de spirit a celor din jur ma incarca pozitiv sau negativ. Asa ca voi incerca sa fiu si eu doar o sursa de energie pozitiva. Sper sa-mi iasa.

7 comentarii:

  1. ai si tu dreptate ca in mod inevitabil starea celui de langa tine sau cu cine intri in contact te influienteaza ca vrei ,ca nu vrei.exempl: sotul meu in 12 ani niciodata nu s-a trezit ciufut sau moroconos,niciodata nu a venit de la serviciu suparat sau cu porniri de cearta,scandal.culmea culmilor este ca eu
    = femeie sunt mai des: ciufuta cand ma trezesc,suparata cand vin de la serviciu sau cu chef de scandal.Rezolvarea e tot la sotul meu= calitatea lui e ca stie sa ma faca sa rad,stie sa ma scoata din orice stare naspa iar tot ce-i rau la mine dispare.E ceva magic, pe bune.nici eu nu-mi explic cum reuseste.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie uneori mi se intampla sa TAC ptr ca sunt f suparata si nu vreau sa ma razbun pe cineva anume sau uneori prin Tacerea mea consider ca-l pedepsesc pe cel vinovat.numai sotul meu e un adevarat EROU =ptr ca ma suporta(ha,ha,ha)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu toate am avut norocul sa dam peste un barbat asa cum e sotul tau...daca nu era frate-meu poate ca ma tenta si pe mine :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ahhh,nemracule...acușica îmi explic eu vizitele și comentariile pe la Ana :))
    Ontopic - din punctul meu de vedere, se poate sta de vorba pana oricand in noapte :P Dar nu dimineata, no m'am :D

    RăspundețiȘtergere
  5. :) ahaaa...dupa cum ziceam...si Puiu e barbat, mai ales dimineata: probabil cu o cafea intr-o mana, cu tigara in alta si cu privirea inteligent incruntata aruncata in gol...(no offence, just a comment)

    RăspundețiȘtergere
  6. no offence, e exact asa cum spui tu :))))) Ba, de multe ori sar si peste tigara, dar nu! peste privirea inteligent incruntata..never ever :O:O

    RăspundețiȘtergere
  7. :))...cand am dreptate am:))...de n-as avea!

    RăspundețiȘtergere