16 mai 2009

Inuaki

Am primit un material ce se intituleaza "Despre reptilieni si planeta Pamant", material structurat in doua parti: 1. "Inuaki, reptilianul din mine" (Editura Orfeu2000) si 2."Confesiunile unei fiinte reptiliene" (revista Cosmos-august,septembrie2008).
Aryana Havah este autoarea , un psiholog care lucreaza in special cu copiii. Sub titlul "Dezvaluiri tulburatoare despre trecutul, prezentul si viitorul Pamantului " se prezinta ceea ce psihologul a inregistrat in urma dialogurilor purtate in timpul sedintelor cu un copil "cu ochii albastri, cu parul saten" care auzea "o voce in cap, ca si cum ar fi la telefon" . El numeste acea voce Aghton. Destul de interesant pana aici, insa partea care intriga abia incepe.
Vocea aceasta ii spune ca de fapt el provine de pe o planeta ce se numeste Inua, unde domneste pacea, iubirea, echilibrul, armonia. Inuaki sunt locuitorii acestei planete, fiinte ce reprezinta o civilizatie superioara oamenilor, asemanatori unor reptile, umbla dezbracati, nu au nevoie de haine sau de bijuterii, se adapteaza perfect climei prin comunicarea cu Matricea creatoare, se inmultesc doar daca e neaparata nevoie, iar copiii cresc in locuri speciale pentru a li se oferi conditii perfecte de dezvoltare din toate punctele de vedere. Ei comunica prin telepatie si au tot ceea ce isi pot dori , fara a avea cu adevarat o proprietate, totul apartinand tuturor.
Acest copil, David, ar fi trebuit sa moara la sase luni de la nastere, insa atunci, spiritul inuaki i-a luat trupul si a supravietuit, nemaiavand nicio problema de sanatate de atunci.
Inuaki spun ca Dumnezeu lucreaza cu Matricea, aceasta nu actioneaza asupra Lui Dumnezeu, din ea a fost scoasa Creatia. Matricea ar fi "forma primordiala de energie", un fel de "Sfantul Duh".
De fapt, ar exista 10 Dumnezei plus un Dumnezeu suprem, Creator. In univers ar exista si niste fiinte numite anuaki, cei care ne subjuga si care se folosesc de noi, transformandu-ne aproape in niste sclavi. David , baietelul vrea sa atraga atentia oamenilor asupra a ceea ce reprezinta ei, asupra a ceea ce pot fi si asupra faptului ca trebuie sa iasa de sub controlul anuaki. Sa nu se mai ia dupa concepte prejudecati sau informatii servite de altii ci sa creeze singuri "forme -gand -energie" prin care sa se racordeze la Matrice. Astfel se propune ca in fiecare duminica la ora 22.30 toti oamenii sa se racordeze printr-o forma-gand-energie la Matrice, prin care sa se spuna ca omul este nemuritor, "el se naste , ajunge la maturitate si ramane asa. Puternic, sanatos, viguros."Asfel, se presupune ca " suntem vesnici", "suntem tineri, maturi, sanatosi, vigurosi, buni, plini de iubire si ca moartea nu exista. Ca suntem vesnici."
Tot de la inuaki am afla ca "frica si ura sunt singurele sentimente pamantene care blocheaza accesul catre cunoastere si evolutie" si ca " orice poate fi rezolvat, daca stii cum"(cam redundant , dupa mine). Pacatele sunt vazute ca "perturbari", iar cand ne rugam restabilim armonia. Daca stii ca ai facut un rau , atunci trebuie sa faci un bine astfel incat sa se anuleze ponderea incarcaturii negative. Trebuie sa traim constient, sa stim ca de noi depinde pastrarea echilibrului. Atat timp cat ai capacitatea de a gandi, poti discerne, nu ai cum sa faci rau folosindu-te de judecata. Si apoi, toate energiile negative se intorc spre cel ce le-a creat in aceeasi viata, primind ceea ce merita.
In cazul unui om bolnav (in special e luat cazul bolnavului de cancer) "se refuza interactionarea cu fiinte negativiste, pesimiste, se refuza ascultarea unor povesti triste, sa sa nu te uiti la filme sau stiri cu incarcatura emotionala negativa, sa mancam constient, cu regim: natural"(fara grasimi animale sau hrana cu chimicale). Sfaturile acestea nu mi se par asa de neobisnuite! Dar aici se mai vorbeste si despre relationarea cu propria boala, convingand-o sa ne paraseasca...
Par niste sfaturi date de un psiholog , insa aici sunt prezentate de un psiholog asa cum le-a primit de la o fiinta superioara, nepamanteana, dar tot Creatie a Lui Dumnezeu.
Acest inuaki din trupul micutului David mai spune ca Romania "este singura tara care are sapte ceakre active"si ca pe teritoriul tarii noastre se anunta venirea unui nou Messia, Luminatorul.
Acest nou Messia ar intra in trupul unei persoane care deja traieste, e om nascut, si odata cu intrarea in trupul lui va intra si in fiecare dintre noi, astfel incat sa ne pregateasca pentru o noua etapa in evolutia noastra: vom deveni mai buni, mai evoluati, mai intelepti.
David spune ca Romania va fi protejata in mare masura de evenimentele ce vor veni in viitorul apropiat, va fi chiar un important furnizor de hrana. Se spune ca va interveni o criza economica, criza apei, boli, ca banul nu va mai avea valoare.
Aici apar multe asemanari cu ceea ce am auzit in "Zeitgeist", mai ales cele referitoare la grupul restrans care guverneaza omenirea de generatii(anuaki) si ideea ca "resursele,apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia Sa, unui singur om, unei singure familii. De ce?"
"Totul:alegerile, democreatia, libertatea, drepturile sunt de fapt un simulacru, o farsa."
Perioada 2009-2013 e considerata o perioada decisiva in intrarea intr-o noua etapa de evolutie.
Se pune accent si pe refuzarea a ceea ce ni se impune ca sistem de gandire preconceput , indemnul fiind la "dematurizare" , "sa privim lumea prin ochii unui copil", noi suntem noi insine, suntem unici.
Un text ce pare la limita science-fiction, doar science pentru unii, doar fiction pentru altii. Oricum, text interesant cu idei de retinut, fie ca am crede sau nu in ceea ce se prezinta ca dialog real.
"Iubirea Universului este de fapt o ingemanare a starilor pamantene de armonie, echilibru, pace, multumire, respect , intelegere, impacare cu sine, liniste."(va veni cumva din interiorul fiecaruia)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu