5 iun. 2009

50 First Dates

Cum caut sa urmaresc mai mult comedii, gasesc intr-o doara "50 First Dates" . In primul rand m-a atras faptul ca e comedie, iar apoi faptul ca e cu Adam Sandler, un bun actor de comedie, in opinia mea.
Cuplul Adam Sandler& Drew Barrymore a luat premiul 'Best on-Screen Team' la Mtv Movie Awards in 2004.
Subiectul nu e cine stie ce, ar fi un fel de "Ziua cartitei" pe dos. Daca in "Ziua cartitei" personajul masculin se trezeste in fiecare zi, in aceeasi zi, si i se intampla mereu cam aceleasi lucruri, doar el constientizand repetabilitatea, in "50 First Dates" lumea merge dupa cursul firesc al vietii dar personajul feminin jucat de Drew Barrymore sufera de amnezie din cauza unui accident de masina. Astfel, tanara Lucy retraieste la nesfarsit ziua de nastere a tatalui sau, ziua accidentului. Ea isi aminteste doar ce a trait pana in acel moment, in fiecare noapte uitand tot ce s-a petrecut in acea zi.
Adam Sandler e Henry Roth, un tanar care are doar relatii pasagere cu turiste, pentru a se asigura ca nu se leaga de nicio femeie. Pana sa o intalneasca pe Lucy, totul a fost cum si-a dorit. Faptul ca se indragosteste de ea ii schimba viata pentru ca se vede nevoit sa o faca pe tanara sa se indragosteasca de el in fiecare zi, ea uitandu-l in fiecare noapte.
In fine, subiectul nu-i cine stie ce...Un rol comic il are un alt actor de comedie, Rob Schneider, foarte bine deghizat intr-un localnic din Hawaii, Ula. Superamuzant este pesonajul Alexa, (Lusia Strus, de care nu am auzit) despre care nu stim cu siguranta daca e femeie sau barbat...Mai apare Dan Aykroyd (cel din"Ghost Busters") intr-un rol episodic, un medic cu replici mucalite.
Daca ar fi sa se traga o morala din efortul depus de Henry pentru iubita sa amnezica, ar fi ca fiecare cuplu ar trebui sa se comporte ca ei, in sensul de a fi proaspeti, noi, in fiecare zi, sa gaseasca resurse de a-l face pe celalalt sa se reindragosteasca zi de zi... ihi...ca-n filme!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu