14 oct. 2009

Semnul ciudat de pe cerul Moscovei


In luna octombrie a acestui an (oricum, din rusa nu inteleg nimic, sa pot sti mai multe), pe cerul Moscovei se pare ca a aparut un fenomen cel putin ciudat. Am vazut filmuletul realizat, evident, de un amator. Pare a fi realizat spontan, ca atunci cand vezi ceva iesit din comun, ceva ce te impresioneaza si vrei neaparat sa imortalizezi. Nu seamana cu alte filmulete in care apar nu stiu ce OZN-uri "surprinse" prin mijloace tehnice de trucare a imaginilor. Cel care filmeaza este in miscare iar "inelul" de pe cer ramane acolo. Apoi, forme ciudate pe cer s-au mai vazut...si mie imi place sa vad norii si sa-mi imaginez lucruri. Aceasta forma nu parea rezultatul intamplarii. De departe, se vedea ca si cum un cerc perfect s-ar fi desenat pe cer. Nu ma pricep eu la fenomene meteorologice dar nu cred ca, in mod obisnuit, avea cum sa-si pastreze forma atat de mult timp.
"Este vorba de intruziunea aerului arctic in atmosfera. Soarele stralucea dinspre vest, in acel moment, iar asta este tot secretul efectului produs in acea zi. Trebuie sa intelegem ca este vorba doar de un efect optic, de o iluzie, chiar daca arata inspaimantator(...) Ar fi posibil ca si smogul sa creeze astfel de iluzii, dar asta se intampla numai pe o vreme calma. In acea zi, vantul era extrem de puternic ceea ce exclude efectul poluarii in aparitia fenomenului." Ar fi spus purtatorul de cuvant al statiei meteo din Moscova.

2 comentarii:

  1. Poate Proiectul Blue Beam isi incepe experientele?..

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine stie care o mai fi adevarul in lumea aceasta in care toti avem impresia ca suntem manipulati. Chiar si prin crearea iluziei ca ar veni Iisus. Cat e adevar , cat e minciuna, care sunt doar speculatii? Cine le poate sti pe toate?

    RăspundețiȘtergere