7 nov. 2009

"Bha, Michi, vrei sam flauarz?"

In seara aceasta, prin bunavointa Mariei, care avea o gramada de treaba la calculator, am reusit si eu sa urmaresc stirile. Evident ca nu ma mai ocup cu asa ceva de ceva vreme.
Am avut o adevarata boala, o perioada: aveam televizorul pe Realitatea tv, aproape nonstop. Pai, urmaream toate cele: stiri din ora-n ora, dezbateri, interviuri...cred ca eram dusa cu capul.
Acum, urmaresc stirile atunci cand stiu ca trebuie sa se comunice o informatie anume sau daca sunt asa de obosita incat nu am chef sa ma concentrez pe nimic altceva.
In seara aceasta, dupa stirile despre gripa porcina, dupa electorale si alte prostii, "o stire externa". Prin SUA, pe undeva, la o iesire dintr-un loc de fitze, vizitat de celebritati, apare Mickey Rourke. Bineinteles, creponat rau(la fata), urat, brrr!!!
E adevarat, a aratat bine...candva, cu vreo doua, trei decenii in urma, pe vremea celor "Noua saptamani si jumatate".
Care "Noua saptamani jumatate"? Asta:

Bun de ridicat libidoul celor cu probleme in domeniu...sau nu numai pentru ei. Cel putin, melodia lui Joe Cocker, "You can leave your hat on", e arhicunoscuta.
Dar ma apucasem sa vorbesc despre stirea aceea: iesea Mickey Rourke (cel de azi) dintr-un bar de noapte, ceva, cu o blonda drept accesoriu(probabil era langa el pentru frumusetea lui, hmmm ). La iesire: paparazzii gramada pe el. Cine ii impiedica pe cei paparazzi sa-si faca treaba? Niste florarese de o anumita etnie, de pe meleagurile mioritice. Cu fusta lunga, colorate, batic bine imbrobodit, florile pe brat, tot arsenalul.
Si striga ele, printre paparazzi, straduindu-se sa ajunga la dragul de Mickey: "Hei, Michi, sam flauarz for za leidi?"
"Michi" trece printre ziaristi si florarese, urca in masina si pleaca. Foraresele, nervoase, raman sa se injure cu paparazii. Adica, ce mai: se injurau de la egal la egal, ca doar erau in tara tuturor posibilitatilor.
Daca nu se spunea ca e purul adevar, oricine ar fi crezut ca e o farsa sau o parodie, macar. Dar nu, floraresele de pe la noi, l-au atacat pe Mickey Rourke.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu