25 nov. 2010

Teatrul Muzical "Nae Leonard"- program

Vineri 26 noiembrie ora 17.00 în sala teatrului

  • Primii paşi în muzică (concert simfonic educativ) - Un săniuş muzical
Dirijor: Michael Beck
“Odată cu apropierea sărbătorilor de iarnă, Teatrul Muzical va oferă un concert cu lucrări muzicale ce anticipează mirajul Craciunului. Primii fulgi de nea se vor transforma în note muzicale ce se vor aşterne într-o melodie de o frumuseţe deosebită. Vă aşteptăm cu drag, în sala Teatrului Muzical în acordurile colindelor de altădată şi pentru o iniţiere muzicală deosebită.”
Preţ bilet: 10,6 lei şi 5,3 lei.

Sâmbătă 27 noiembrie ora 17.00 în sala teatrului

  • Rigoletto de Giuseppe Verdi (după piesa “ Regele petrece” de Victor Hugo )
Operă în patru acte, spectacol în limba italiană supratitrat în limba româna, live
Distribuţia: (Ducele de Mantua)ADRIAN IONESCU, (Ceprano)DUMITRU BARBU, (Gilda)LAURA DUMITRU, (Sparafuccile)IULIAN SANDU, (Rigoletto)MIHAI FRUNZA, (Giovanna)VIORICA MARANDICI, (Borsa)FLORIN MARCOVICI, (Contesa Ceprano)EMILIA FRIGIOIU, (Marullo) TEODOR NITA, (Pajul)FLORINA NISTOR, (Monterone)VALENTIN MARELE, (Heraldul)ION MIHALCEA, (Maddalena)EMILIA FRIGIOIU
Cor, orchestră
Dirijor: Gheorghe Stanciu ; Regia artistică:Lucia Cicoara Dragan
"Pe scena Teatrului Muzical revine cel mai celebru bufon al tuturor timpurlor: Rigoletto. La curtea Ducelui de Mantua (cel ce fredoneaza nepăsător şi fermecător celebra ,,La donna e mobile"), se ţese o poveste tragică de iubire şi trădare, de patimă şi răzbunare.Giuseppe Verdi se află aici în cea mai strălucită perioadă a creaţiei sale, cu melodii nemuritoare, arii, duete şi mai ales celebrul quartet din ultimul act, socotit de mulţi, un pisc al creaţiei de operă din toate timpurile. Toate acestea se împletesc într-un spectacol de excepţie."
Preţ bilet: 21,2 lei şi 10,6 lei

Duminică 28 noiembrie ora 17.00 în sala teatrului

  • Seara Românească (spectacol dedicat Serbărilor Galatiului )
Dirijor: Nicolaie Mantu ; Aranjamente Muzicale: Marius Raducanu
"Orchestra de revistă a teatrului muzical. O seară autentic românească. Cu melodii ce ne îndeamnă la joc şi voie bună. "
Preţ bilet: 21,2 lei şi 10,6 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu