7 feb. 2011

TEATRUL MUZICAL "NAE LEONARD", GALAŢI - PROGRAM

  • Sâmbătă 12 februarie 2011, ora 17.00 în sala teatrului
SPECTACOL DE REVISTĂ
DIRIJOR: NICOLAIE MANTU
Orchestra de revistă şi corpul de balet al teatrului
Preţ bilet: 21,3 lei şi 10,6 
  • Duminică 13 februarie 2011, ora 18.00,  în sala teatrului
Avanpremieră
SÂNGE VIENEZ , de Johann Strauss 
Distribuţie: Ana Maria Samson Crihana ( Gabriela), Adrian Ionescu ( Eduard), Alexandru Dobre /Iulian Sandu( Vercingetorix) , Anton Mihail ( Josef), Madalina Diaconescu (Franzi), Adina Lazar (Pepi), Mitica Belciugan (Kagler), Isabela Oancea (Rosa), Mitica Barbu (Bitovski), Dan Nistor (Locotenentul), Lucian Vlad Tatu ( Majordomul, Chelnerul,Birjarul)
Dirijor: Sorin Oancea
Regie artistică: Claudia Cotescu
Preţ bilet: 21, 6 lei si 10,3 lei
  • Luni 14 februarie 2011, ora 18.00 în sala teatrului
Sânge Vienez, de Johann Strauss  - Premiera- spectacol de operetă
"Pentru că iubirea este sentimentul ce guvernează întreaga fiinţă umană, ce ne face sufletul să cânte, iar florile vieţii noastre să înflorească singure, Teatrul Muzical “Nae Leonard”, are plăcerea de a vă invita pe data de 14 februarie 2011, ora 18.00, în sala teatrului, pentru a sărbători împreuna ziua îndrăgostitilor cu premiera spectacolului de operetă “Sânge Vienez” de Johann Strauss (fiul).
Se anunţă o seară vieneză ruptă din viaţa cotidiană a sfârşitului de secol XIX, pe ritm de vals, buna dispoziţie, strălucire, cupe de şampanie închinate bucuriei şi iubirii, momente ce fac parte dintr-o lume demult uitată dar mereu actuală.
Din opereta “Sânge Vienez” nu lipsesc: infidelitatea, minciuna, prefăcătoria, intriga, încurcături de situaţii, farse, dar şi iertare, iubire, suflet! Toate duc, ca în multe poveşti de iubire, la un final fericit!
Micuţul Cupidon Leonard v-a pregătit pe lângă povestea de dragoste, pe muzica lui Johann Strauss, şi alte surprize în premii:
Premiul I – Un pandantiv de aur, vrăjit cu şoapte de iubire.
Premiul al II-lea- O cină romantică în doi, la restaurantul Royal, unde bucatele alese şi ambientul select fac o seară de neuitat
Premiul al III-lea- o invitaţie pentru două persoane la spectacolul de divertisment: "RUGĂ PENTRU FLORI", cu îndrăgitul solist Fuego, din data de 19 MARTIE 2011, ora 19.00. "

Un comentariu:

  1. regret enorm ca nu am stiut programul teatrului muzical Nae Leonard. As dori din tot sufletul sa aflu programul tuturor operetelor.Mi-e dor de ele caci practic eu am crescut in acest teatru.E un vis frumos care nu ai vrea sa se termine...

    RăspundețiȘtergere