19 mai 2011

Oţelul - Campioana României

După ce TAS- Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne  a comunicat:
"Tribunalul de Arbitraj Sportiv a emis decizia apelulurilor formulate de clubul român de fotbal CS Pandurii Lignitul în legătură cu neprogramarea la meciurile oficiale şi la meciul CS Pandurii Lignitul - FC Oţelul Galaţi, programat iniţial la 25 februarie 2011.
Liga Profesionista de Fotbal din România a hotărât ca meciul să fie pierdut prin neprezentare de CS Pandurii Lignitul ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor de către club şi a nerespectării deciziilor anterioare ale LPF.
TAS a considerat primul apel al CS Pandurii Lignitul din 1 martie 2011 inadmisibil (apelul împotriva deciziei Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din 8 februarie 2011 care a sancţionat clubul cu neprogramarea în meciuri oficiale şi cu interzicerea de a mai face transferuri până la plata datoriilor) şi a respins al doilea apel din 6 aprilie 2011 (apelul împotriva deciziei Comisiei de Recurs a LPF din 10 martie 2011, potrivit căreia meciul CS Pandurii Lignitul - FC Oţelul Galaţi se omologhează cu victoria oaspeţilor). Ca urmare a acestora, rezultatul meciului dintre CS Pandurii Lignitul şi FC Oţelul Galaţi este neschimbat, 0-3.
Întreaga motivare a deciziei va fi comunicată în câteva săptămâni celor două părţi." (de aici)
este limpede ca Oţelul este Campioana României.
Astfel, pot sa postez si fotografiile  in care se lauda Maria că are cateva autografe de la Campionii României pe 2011,  inclusiv pe cel al lui Dorinel Munteanu.
Autografele au fost obţinute după meciul demonstrativ susţinut de câţiva jucători ai echipei Oţelul cu o selecţionată a Colegiului Tehnic "Traian Vuia" din Galaţi , cu ocazia "Săptămânii liceului".
Echipa Oţelul, care a devenit pentru prima dată Campioana României, a onorat invitaţia CTTV, Dorinel Munteanu însuşi jucând pe teren în acest meci.
Bravo, Oţelul! Pentru performanţă, pentru efort dar şi pentru modestie! Felicitări, Dorinel Munteanu!

Un comentariu: