26 iul. 2016

Men style - calitate la masculin


Pe men-style.ro  pot fi gasite o varietate de accesorii pe care orice barbat le poate purta cu placere. Magazinul virtual are mai multe categorii de produse: bratari, coliere, inele, lanturi pentru blugi, brelocuri.
Bratari
In categoria bratari se pot accesa alte trei categorii: bratari din piele, bratari din cauciuc, bratari din otel. In ceea ce priveste bratarile din piele, trebuie mentionat ca ele sunt confectionate din piele naturala, cu insertii si impletiuri din sfoara, cu accesorii si amulete din piatra, lemn, metale nepretioase. Bratarile din cauciuc sunt, in majoritatea lor, stil ceas, cu sistem de inchidere asemanator celor de la bratarile de ceas clasice, decoratiunea unei astfel de bratari fiind tot de tip ceas, de cele mai multe ori, mobila. Bratarile din otel inoxidabil sunt elegante si originale, stilizate, existand si insertii de culoare, pe langa argiuntiul otelului.
Colier ajustabil vintage Games of Thrones cod 208

Din categoria coliere pot fi vazute coliere din otel inoxidabil, coliere din piele naturala, coliere din cauciuc cu pandantive metalice, coliere cu sfoara si os, pandantive fara colier, coliere simple.  
Unele coliere sunt unisex, pot fi purtate la fel de bine de barbati cat si de femei, avand aceeasi eleganta.
Unele dintre coliere sunt curajoase si nonconformiste, altele elegante si pretentioase, altele rock. Pandantivele din aceasta categorie ofera posibilitatea de a varia aspectul colierului, fiind alese cu gust si originalitate.
Inel antistres din otel inoxidabil - cod 115




Inelele sunt din otel inoxidabil, pe marimi, acoperind gusturi diferite. Astfel, sunt inele aurii, negre, argintii, cu pietricele, cu inscriptii, cu motive tribale, cu simboluri, cu declaratii, cu decupaje, inele antistres, inele tip verigheta. Marimile mici, 7, pot fi purtate atat de tinerii barbati cat si de fete. Simbolurile variaza in functie de model, de la tribale la simboluri religioase si declaratii de dragoste.
Lant de blugi - design Spike Snap Belt cod 010




Lanturile pentru blugi sunt moderne si interesante, incluzand atat partea din piele naturala cat si partea din otel inoxidabil, lantul decorativ. Aceste lanturi pentru blugi sunt la preturi accesibile. Persoanele nonconformiste, cei care poarta tinute rock sau cei ce doresc sa fie originali, ar putea purta cu succes lantul de blugi ca accesoriu.


Breloc din otel "Aripi de inger" cod 020 - doua piese 



O alta categorie de produse sunt brelocurile. Acestea sunt fie din otel inoxidabil, fie din sfoara, otel si os. Acestea reprezinta accesorii necesare nu doar barbatilor ci oricarei persoane, indiferent de varsta si sex, care poarta o cheie sau un set de chei dupa sine, in buzunar sau in geanta. Unele dintre brelocuri sunt duble, putand fi un cadou declaratie de dragoste, impreuna formand un intreg.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu